Cookie-urile de miere-portocaliu-ghimbir sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 48. O porție conține 61 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, bicarbonat de sodiu, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Orange Miere Ghimbir Ale, Pui la cuptor cu miere de portocale, usturoi și glazură de ghimbir, și Coajă de cod crustă de Pecan cu glazură de portocale, ghimbir și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți zahărul și untul la viteză medie cu un mixer electric rezistent până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
3
Adăugați miere, extract de portocale și ou, bătând până se omogenizează. Se amestecă împreună făina, coaja de portocală, ghimbirul măcinat, bicarbonatul de sodiu și praful de copt; adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând până se omogenizează. Acoperiți și răciți 30 de minute până la 1 oră. Formați aluatul în bile de 1 inch; Se rulează în zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Portocale
Bicarbonat De Sodiu
Praf De Ghimbir
Coaja De Portocala
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Zahăr
Rola
Ouă
4
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foi de copt unsuroase și aplatizați ușor fiecare cu fundul unui pahar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe rafturi de sârmă (aproximativ 20 de minute).