Cookie-Uri De Melasă
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 20 de minute pentru a petrece în bucătărie, cookie-urile de melasă ar putea fi o mare fără lactate rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă servește 60 și costă 5 cenți pe porție. 1312 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Un amestec de cuișoare măcinate, ghimbir măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. 10 zile de cookie-uri: cookie-uri de melasă Chewy, Cookie-Uri De Melasă, și Cookie-Uri De Melasă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați margarina topită, 1 cană de zahăr și oul până se omogenizează. Se amestecă melasa.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, cuișoarele și ghimbirul; se amestecă în amestecul de melasă. Acoperiți și răciți aluatul timp de 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului și rulați-le în zahărul alb rămas.
Așezați fursecurile la o distanță de 2 inci pe foi de copt negreșite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când blaturile sunt crăpate. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile din meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.