Cookie-Uri De Margine Maro
Brown Edge Cookies este un desert care servește 30. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 55 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, brânză de vaci și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Încearcă Napolitane Cu Margine Maro, Napolitane Cu Margine Maro, și Toate-Margine Condimentat Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Pune deoparte.
Se amestecă până la scurtarea cremoasă, zahărul și oul.
Adăugați extract de lămâie.
Se amestecă brânza de vaci până se omogenizează
Adăugați amestecul de făină și amestecați doar până se omogenizează. Picătură de lingurite 2 inci în afară pe foaie cookie unsă.
Coaceți zece până la cincisprezece minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-uri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.