Cookie-Uri De Lămâie-Porumb
Cookie-urile din făină de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 36 și costă 6 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 53 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Un amestec de coajă de lămâie, unt, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Rețete similare includ Cookie-Uri De Porumb Cu Lămâie, Cookie-Uri De Lămâie-Porumb, și Cookie-Uri De Lămâie-Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți ușor făina într-o ceașcă de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir măcinat); se amestecă cu un bici.
Combinați zahărul și untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 5 minute). Răzuiește părțile laterale ale bolului ocazional.
Adăugați ou; bate bine. Bateți în coaja de lămâie rasă.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și bateți la viteză medie-mică doar până la amestec.
Lingura aproximativ 1 1/2 lingurite aluat 2 inci afară pe 2 foi de copt căptușite cu pergament.
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor și aproape ferm.
Scoateți din cuptor. Se răcește pe tigăi timp de 2 minute sau până când este ferm.
Scoateți din tigăi. Se răcește complet pe un suport de sârmă.