Cookie-Uri De Lime-Nucă De Cocos

Cookie-Uri De Lime-Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu lămâie-nucă de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 702 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 9. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cookie-Uri De Nucă De Cocos, Biscuiți Cu Unt De Nucă De Cocos, și Cookie-Uri De Nucă De Cocos Chewy Key Lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente; se adaugă treptat la amestecul de unt, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă nuca de cocos, nucile de macadamia tocate și coaja de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De MacadamiaNuci De Macadamia
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Nucă De CocosNucă De Cocos
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Formați aluatul în 4 bușteni (aproximativ 2 inci în diametru); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 8 ore până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inch; așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 8 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din foile de copt pe rafturile de sârmă și răciți complet (aproximativ 20 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 45 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista