Cookie-Uri De Gustare Cu Ciocolată-Fulgi De Ovăz-Pecan

Cookie-Uri De Gustare Cu Ciocolată-Fulgi De Ovăz-Pecan
Cookie-urile de gustare cu ciocolată-fulgi de ovăz-Pecan necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 718 calorii. Această rețetă servește 7. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, sare, înlocuitor de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Încercați Fulgi De Ovăz-Pecan Snack Cookies, Cookie-Uri De Ciocolată-Fulgi De Ovăz-Pecan, și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată Fără Făină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Bateți untul, crema de brânză și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4
Adăugați înlocuitorul de ou și vanilia, bătând până se amestecă. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă ovăzul și cireșele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe foi de copt acoperite cu spray de gătit; aplatizați ușor aluatul în cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Presărați aproximativ 1/2 linguriță. pecanii tăiați pe fiecare cerc de aluat, apăsând ușor în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Coaceți, în loturi, la 350 timp de 13 până la 14 minute sau până când un pick de lemn introdus în centre iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scoateți cookie-urile de pe foile de copt pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Rupeți barele de ciocolată neagră în bucăți. Bucăți de ciocolată cu microunde într-un castron mic, sigur pentru microunde, la 45 de secunde până la 1 minut sau până la topire și netezire, amestecând la intervale de 15 secunde. Puneți ciocolata într-o pungă mică de plastic cu fermoar. Snip 1 colț de sac cu foarfece pentru a face o gaură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată NeagrăCiocolată Neagră
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Stropiți ciocolata pe fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
11
Lăsați să stea 1 oră sau până când este setat.
12
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit cacao
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
13
Prin Bare De Ciocolată Originale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții7
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista