Cookie-Uri De Ghimbir Chewy
Această rețetă face 48 de porții cu 103 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. Un amestec de nucșoară, scorțișoară măcinată, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Ghimbir Fără Ouă / Cookie-Uri De Melasă De Ghimbir Chewy, Cookie-Uri De Ghimbir Chewy, și Cookie-Uri De Ghimbir Chewy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului; se incalzeste la 350. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Bateți făina, ghimbirul măcinat, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara, sarea și piperul într-un castron mediu.
Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți zahărul brun, scurtarea și untul într-un castron mare, răzuind părțile la jumătatea bătăii, până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la minim.
Adăugați ou, melasă, ghimbir ras și vanilie; bate doar pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de făină; bate la viteză mică doar pentru a amesteca.
Se amestecă ghimbirul cristalizat (aluatul va fi foarte moale și lipicios).
Așezați zahărul brut într-un castron puțin adânc. Folosind o măsură de lingură, scoateți aluatul. Folosind o a doua lingură, scoateți aluatul din lingură măsurați în castron cu zahăr brut; întoarceți-vă să acoperiți bine.
Transferați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu jumătate din aluatul rămas și zahărul, distanțând bilele la 1 1/2".
Coaceți prăjiturile, foile rotative la jumătatea drumului, până când marginile sunt ferme și centrele par crăpate, 10-12 minute.
Transferați cookie-urile pe rafturi și lăsați să se răcească. Repetați cu aluatul rămas și zahărul, folosind foi de copt răcite și pergament nou.