Cookie-urile de dovleac VII este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 164 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zahăr, glazură de cremă de brânză, piure de dovleac și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, Fursecuri cu zahăr cu condimente de dovleac cu glazură de unt de dovleac, și Mărturisirea # 89: sunt pe un dovleac de dovleac ... cookie-uri de ovăz de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea aromată a untului și zahărul. Bateți oul și vanilia, apoi amestecați piureul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea Cu Aromă De Unt
Conserve De Dovleac
Vanilie
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și amestecul de budincă instant de vanilie; se amestecă treptat în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De Vanilie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Dovleac
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Rulați în bile de mărimea nucului și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Nuci
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor la margini. Se lasă să se răcească complet înainte de glazură cu glazură de brânză cremă.