Cookie-Uri De Dovleac Butterscotch
Cookie-urile de dovleac Butterscotch sunt un fără lactate rețetă cu 18 porții. O porție conține 198 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scorțișoara măcinată, piureul de dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Cookie-Uri De Dovleac Butterscotch, Fursecuri Cu Ciocolată Cu Dovleac, și Fursecuri de dovleac cu chipsuri de Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și ungeți hârtia cu unt.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea împreună într-un castron.
Bateți zahărul alb și ouăle împreună în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete la viteză medie până când se omogenizează și culoarea se luminează, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului și vâsliți cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați dovleacul, uleiul și vanilia și bateți la foc mic până se omogenizează.
Bateți amestecul de făină în amestecul de dovleac la scăzut până când făina este doar încorporată.
Amestecați chipsurile de butterscotch în aluat.
Aruncați 1/4 cană de aluat la o distanță de 2 1/2 inci pe foile de copt pregătite. Aplatizați ușor vârfurile aluatului cu o spatulă.
Coaceți prăjiturile în loturi în cuptorul preîncălzit până când blaturile se simt ferme și o scobitoare introdusă în centrul unui cookie iese curată, aproximativ 15 minute. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute înainte de a transfera fursecurile pe rafturi pentru a se răci complet. Prăjituri răcite cu praf cu zahăr de cofetari.