Cookie-uri de dovleac alb-negru
Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cofetarii zahăr, zahăr, amestec de condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri alb-negru cu dovleac în stil NYC, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-Uri Alb-Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pregătiți două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de zară, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac și lăsați-le deoparte.
Într-un castron mare sau vasul unui mixer de stand, smântână împreună unt, zahăr brun și zahăr. Alternează adăugarea amestecului de făină și a piureului de dovleac până se combină și se amestecă bine. Adăugați încet în apă și vanilie amestecând până se combină bine.
Adăugați oul și amestecați până când se combină.
Scoateți aluatul de lingura îngrămădită și aruncați pe hârtie pergament, apoi folosiți partea din spate a lingurii pentru a netezi într-un cerc perfect ușor aplatizat de aproximativ 2 inci în diametru. Cookie-uri spațiale la aproximativ 2 inci distanță (am primit confortabil 9 cookie-uri pe fiecare foaie mare de copt).
Coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până când prăjiturile abia încep să se rumenească în jurul marginilor și sunt elastice la atingere. Se răcește pe foaia de copt timp de 2 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
În timp ce bateți rapid, într-un castron mare, sigur pentru căldură (sau vasul unui cazan dublu) adăugați încet apă clocotită la zahărul cofetarilor până când aveți o glazură ușor groasă. Întoarceți cookie-urile astfel încât să înghețați pe partea inferioară plată și înghețați jumătate din fiecare cookie cu glazura de vanilie. Puneți vasul cu glazura rămasă peste o tigaie cu apă și aduceți-l la foc mic.
Adăugați ciocolata în timp ce bateți rapid până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine combinat. Dacă este necesar, amestecați în apă clocotită cu lingurița, astfel încât glazura de ciocolată să aibă aceeași grosime și consistență ca glazura de vanilie. Înghețați jumătățile de biscuiți rămase cu glazură de ciocolată. Dați la frigider cel puțin 20 de minute pentru a seta glazura. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.