Cookie-uri de dovleac alb-negru

Cookie-uri de dovleac alb-negru
Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 160 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cofetarii zahăr, zahăr, amestec de condimente pentru plăcintă cu dovleac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Fursecuri alb-negru cu dovleac în stil NYC, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-Uri Alb-Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Pregătiți două foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de zară, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare sau vasul unui mixer de stand, smântână împreună unt, zahăr brun și zahăr. Alternează adăugarea amestecului de făină și a piureului de dovleac până se combină și se amestecă bine. Adăugați încet în apă și vanilie amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
UmărUmăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați oul și amestecați până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Scoateți aluatul de lingura îngrămădită și aruncați pe hârtie pergament, apoi folosiți partea din spate a lingurii pentru a netezi într-un cerc perfect ușor aplatizat de aproximativ 2 inci în diametru. Cookie-uri spațiale la aproximativ 2 inci distanță (am primit confortabil 9 cookie-uri pe fiecare foaie mare de copt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până când prăjiturile abia încep să se rumenească în jurul marginilor și sunt elastice la atingere. Se răcește pe foaia de copt timp de 2 minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce bateți rapid, într-un castron mare, sigur pentru căldură (sau vasul unui cazan dublu) adăugați încet apă clocotită la zahărul cofetarilor până când aveți o glazură ușor groasă. Întoarceți cookie-urile astfel încât să înghețați pe partea inferioară plată și înghețați jumătate din fiecare cookie cu glazura de vanilie. Puneți vasul cu glazura rămasă peste o tigaie cu apă și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciocolata în timp ce bateți rapid până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine combinat. Dacă este necesar, amestecați în apă clocotită cu lingurița, astfel încât glazura de ciocolată să aibă aceeași grosime și consistență ca glazura de vanilie. Înghețați jumătățile de biscuiți rămase cu glazură de ciocolată. Dați la frigider cel puțin 20 de minute pentru a seta glazura. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista