Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de diplomă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea, chipsuri de ciocolată semidulce, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sandvișuri De Diplomă, Tort De Diplomă, și Aperitive Diploman.
Instrucțiuni
1
Bateți untul, scurtarea și zahărul brun până la crem. Bateți praful de copt, sarea, vanilia și oul. Se amestecă făina. Împărțiți aluatul în jumătate. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Zahăr Brun
Scurtarea
Vanilie
Unt
Aluat
Sare
Ouă
2
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Rulați fiecare jumătate de aluat într-un dreptunghi de 15x6 inci pe suprafața făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Tăiați longitudinal în trei benzi de 15x2 inci, apoi tăiați transversal în două benzi de 7 1/2x2 inci. Lucrând rapid, întindeți aproximativ 1 linguriță de ciocolată topită pe o bandă până la 1/4 inch de o parte lungă. Rulați ușor, începând de la partea lungă cu ciocolată. Repetați cu fâșiile de biscuiți rămase și ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
5
Tăiați fiecare rolă în 2 bucăți; rulați fiecare prăjitură ușor pentru a forma. Pe foaia de cookie-uri ungreased, așezați cookie-urile la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt ferme. Se răcește 1 minut; scoateți în raftul de răcire. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Puneți ciocolata rămasă în punga de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
8
Tăiați gaura în colț și stoarceți ciocolata pentru a arăta ca niște legături.