Cookie-uri de cireșe de ciocolată Gooey
Cookie-urile Gooey chocolate cherry ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 29 de cenți pe porție. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 490 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr muscovado, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Ciocolată Gooey, Cookie-Uri Lipicioase Cu Caramel De Ciocolată, și Ciocolată Fudge Gooey Unt Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Bateți untul, zaharurile și oul până se omogenizează, apoi amestecați în făină, bomboane de ciocolată și bucăți de cireșe și linguriță sare. Lingurați pe foi de copt antiaderente în pete mari aspre, veți obține 20 din acest amestec. Asigurați-vă că sunt bine distanțate pe măsură ce prăjiturile cresc substanțial pe măsură ce se coc. Aluatul brut poate fi înghețat.
Coaceți timp de 12-14 minute până când sunt doar aurii, dar totuși destul de palizi și moi la mijloc. Dacă coaceți din congelat, dați-le câteva minute mai mult. Se răcește pe foi timp de 5 minute, apoi se ridică pe rafturi cu o felie de pește și se lasă să se răcească complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.