Cookie-Uri De Ciocolată Rocky Road
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată Rocky Road. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 293 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, făină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Cookie Madness are 73 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Bezea Rocky Road Cookie-Uri, Rocky Road Ciocolată Albă Biscuiți Cu Zahăr De Mentă, și Cookie-Uri Rocky Road pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Cerneti faina, cacao, praful de copt si sarea impreuna de 3 ori. Pune deoparte.Folosind un mixer electric, bateți untul la viteză medie până când este cremos și luminat la culoare, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul și bateți 1 minut mai mult.
Adăugați ouăle și amestecați până se combină.
Se amestecă smântâna și vanilia.Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate în două adaosuri, amestecând doar până la amestecare. Folosind o spatulă mare de cauciuc, pliați pecanele și chipsurile de ciocolată.Folosind o măsură de aproximativ un sfert de cană, modelați aluatul în movile și așezați-l la o distanță de 3 inci pe hârtie pergament sau foi de prăjituri căptușite cu Silpat.
Coaceți timp de 12 minute sau până când începeți să vă așezați deasupra.
Scoateți din cuptor și apăsați nouă sau zece mini-marshmallows la întâmplare pe blaturi. Întoarceți fursecurile la cuptor și coaceți încă 2 minute sau doar până când marshmallows încep să se înmoaie. PRIVEȘTE CU ATENȚIE. Nu lăsați marshmallows să devină prea fierbinți sau se vor topi. Aceste cookie-uri sunt cel mai bine ușor sub-coapte.
Lăsați să se odihnească pe foile de prăjituri timp de 5 minute sau până când sunt suficient de ferme pentru a le manipula înainte de a slăbi cu o spatulă metalică mare.
Scoateți-l într-un suport de răcire cu sârmă setat peste o tigaie cu jeleu sau o foaie de hârtie de ceară.Glazurați cookie-urile
Combinați chipsurile de ciocolată și untul într-un castron mediu așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Se topește împreună, amestecând ocazional. [Sau cuptor cu microunde timp de aproximativ 30 de secunde]
Se adaugă apa clocotită, lingurita de la un moment dat, pentru a se subția până la o consistență de turnare. Folosind o lingură sau o furculiță, stropiți glazura peste fiecare prăjitură.
Lăsați să stea pe rafturile de răcire până când glazura se întărește.