Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 708 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Cookie-Uri Confetti, Cookie-Uri Confetti, și Cookie-Uri Confetti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 4 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până devine pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
3
Se amestecă împreună făina și următoarele 2 ingrediente; se adaugă treptat la amestecul de unt, bătând doar până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă arahidele și bara de copt cu ciocolată tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata De Copt Neindulcita
Ciocolata
Arahide
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Formați aluatul în 4 bușteni (aproximativ 2 inci în diametru); înfășurați fiecare buștean în folie de plastic. Se răcește 8 ore până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Tăiați fiecare buștean în felii groase de 1/4 inch; așezați pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
7
Coaceți 8 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți din foile de copt pe rafturile de sârmă și răciți complet (aproximativ 20 de minute).