Cookie-Uri De Cidru Glazurate

Cookie-Uri De Cidru Glazurate
Cookie-urile de cidru glazurate sunt vegetarian desert. Această rețetă face 24 de porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Un amestec de făină, zahăr auriu grosier, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Morcovi Glazurați Cu Cidru, Ceapă Glazurată Cu Cidru, și Gogoși De Cidru Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cidrul de mere, bățul de scorțișoară și ienibaharul la foc mic într-o oală mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana, aproximativ 12 minute; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Cidru De MereCidru De Mere
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți bățul de scorțișoară și fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
3
Bateți făina, scorțișoara măcinată, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Bateți untul și zahărul brun într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați oul și jumătate din amestecul de cidru și bateți până se combină. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Formați aluatul în bile de 3/4 inci și aranjați 2 inci pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți, comutând cratițele la jumătate, până se rumenesc, 9 până la 11 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Bateți zahărul cofetarilor și amestecul de cidru rămas într-un bol mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Întindeți glazura pe fursecuri și acoperiți cu zahărul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Să setați 30 de minute.
4
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista