Cookie-Uri De Cidru Glazurate
Cookie-urile de cidru glazurate sunt vegetarian desert. Această rețetă face 24 de porții cu 155 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Un amestec de făină, zahăr auriu grosier, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Morcovi Glazurați Cu Cidru, Ceapă Glazurată Cu Cidru, și Gogoși De Cidru Glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cidrul de mere, bățul de scorțișoară și ienibaharul la foc mic într-o oală mică la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la 1/4 cana, aproximativ 12 minute; se lasă deoparte să se răcească.
Scoateți bățul de scorțișoară și fructele de pădure.
Bateți făina, scorțișoara măcinată, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un bol mediu. Bateți untul și zahărul brun într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute.
Adăugați oul și jumătate din amestecul de cidru și bateți până se combină. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină și bateți până se încorporează. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Formați aluatul în bile de 3/4 inci și aranjați 2 inci pe foile de copt pregătite.
Coaceți, comutând cratițele la jumătate, până se rumenesc, 9 până la 11 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Bateți zahărul cofetarilor și amestecul de cidru rămas într-un bol mic până se omogenizează.
Întindeți glazura pe fursecuri și acoperiți cu zahărul grosier.
Fotografie de Andrew Purcell