Cookie-Uri De Ceai De Caise
Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 23 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Frappuccino De Ceai Verde Starbucks De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul și sarea.
Tăiați în cremă de brânză și unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați smântână, aruncând cu o furculiță până când aluatul formează o bilă. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați ingredientele de umplutură; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute. Descoperiți; fierbeți cu 7-9 minute mai mult sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, amestecând ocazional. Mișto.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe o suprafață bine făinată, întindeți fiecare porție într-un 10-in. pătrat; tăiați fiecare în 2-in. pătrate.
Așezați aproximativ 1/2 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Aduceți două colțuri opuse ale pătratului în centru; ciupiți ferm pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt unse.
Se coace la 325 de minute pentru 18-20 de minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Combinați ingredientele glazurii; stropiți peste fursecurile răcite.