Cookie-Uri De Caise Umplute

Cookie-Uri De Caise Umplute
Cookie-urile de caise umplute necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de conserve de caise, cremă de brânză, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fursecuri Umplute Cu Caise, Fursecuri Poloneze Umplute Cu Caise, și Fursecuri Sandwich Umplute Cu Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați margarina, făina și crema de brânză până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului. Aplatizați fiecare bilă din palmele mâinilor la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
AluatAluat
RolaRola
4
Așezați o cantitate mică de conserve de caise în centru, apoi pliați cercul în jumătate și ciupiți marginile pentru a sigila. Dacă marginile nu sunt sigilate, conservele se vor scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
ConservăConservă
5
Așezați fursecurile umplute pe o foaie de copt unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor. În timp ce prăjiturile sunt încă calde, aruncați-le cu zahărul cofetarilor pentru a le acoperi. Aruncați-le din nou cu zahăr când se răcesc, chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista