Cookie-Uri De Arțar Cu Unt De Arahide

Cookie-Uri De Arțar Cu Unt De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu arțar cu unt de arahide. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 229 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-Uri Cu Unt De Arahide De Arțar, Cookie-Uri Cu Unt De Arahide De Arțar, și Unt De Arahide Maple Almond Cookies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, untul de arahide și zaharurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în sirop și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SiropSirop
OuăOuă
3
Combinați făina, ovăzul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremos. Se amestecă chipsurile de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De ArahideChipsuri De Unt De Arahide
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
4
Picătură cu varf linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Se coace la 325 la 15-18 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 1 minut înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista