Cookie-Uri De Amprentă
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile cu amprentă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 7 porții cu 655 calorii, 7g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de extract de migdale, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Fursecuri Cu Amprentă Fig, Cookie-Uri De Amprentă, și Cookie-Uri Cu Amprentă Gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați gălbenușurile de ou și extractul de migdale, bătând până se amestecă.
Combinați făina și sarea; se adaugă în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se amestecă. Acoperiți și răciți aluatul 1 oră.
Formați aluatul în bile de 1 inch. Bateți ușor albușurile de ou. Înmuiați fiecare bilă de aluat în albus de ou; se rulează în nuci pecan.
Așezați la 2 centimetri distanță pe foi de copt negrease. Apăsați degetul mare în fiecare bilă de aluat pentru a face o indentare.
Coaceți la 350 timp de 15 minute. Se răcește 1 minut pe foile de copt și se îndepărtează pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. Apăsați din nou centrele cu degetul mare în timp ce cookie-urile sunt încă calde; umpleți centrul fiecărui cookie cu gem.