Cookie-Uri De Amprentă

Cookie-Uri De Amprentă
Thumbprint cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 181 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ou, extract de vanillan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 14%. Încercați Fursecuri Cu Amprentă Fig, Cookie-Uri De Amprentă, și Cookie-Uri Cu Amprentă Gem pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177° și aliniați două foi mari de copt cu hârtie pergament. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până la pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în gălbenușul de ou (alb de rezervă) și vanilie. Reduceți viteza la minim și bateți în făină și sare. Continuați să amestecați până când aluatul se reunește într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron, amestecați nucile și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rulați aluatul în bile de 1 inch, înmuiați fiecare în albus de ou, apoi rulați în amestec de nuc, întorcându-vă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
NuciNuci
AluatAluat
RolaRola
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4
Transferați pe foi de copt. Folosind degetul, faceți o adâncitură profundă în centrul fiecărei mingi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Transferați tigăile la frigider; se răcește 20 de minute.
6
Umpleți centrul fiecărui cookie cu o parte din gem (nu supraîncărcați sau blocajul se va scurge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GemGem
7
Coaceți, rotind foile la jumătatea drumului, până când prăjiturile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt de pe rafturile de sârmă, apoi transferați prăjiturile în rafturile de sârmă pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateMediu
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista