Cookie-Uri De Amoniac

Cookie-urile de amoniac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 9 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 14 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de unt, ouă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-uri surpriză cu unt de arahide duble și sfaturi pentru cookie-urile de corespondență #SundaySupper.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, cremă împreună zahărul alb și untul până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați smântâna, laptele și extractul de mentă.
Combinați sarea și amoniacul brutarilor cu 2 căni de făină și amestecați în amestec. Adăugați treptat mai multă făină pentru a face un aluat rigid. Lăsați aluatul moale pentru fursecuri sau adăugați mai multă făină pentru a face fursecuri decupate. Aruncați aluatul din linguri cu vârf pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit sau până la auriu. Când se răcește, gheață cu o glazură simplă de cofetari, care a fost aromată cu mentă, dacă se dorește.