Cookie-Uri De Afine-Portocaliu
Cranberry-Orange cookie-uri Shortbread este un vegetarian rețetă cu 180 de porții. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 17 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de migdale, afine, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 5 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare sunt Cookie-Uri De Portocale De Afine, ciocolata muiată afine portocaliu shortbread cookie-uri, și Afine-Portocaliu Shortbread.
Instrucțiuni
Bateți 1 cană de unt înmuiat la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat 3/4 cană zahăr pudră, bătând până se omogenizează. Se amestecă merișoarele tocate, coaja de portocală, extractul de vanilie și extractul de migdale până se amestecă.
Se amestecă împreună 2 căni de făină, 1/4 linguriță. praf de copt și 1/8 linguriță. sare.
Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică până la amestecare.
Formați aluatul cu turtă scurtă în 2 bușteni (7 inci). Înfășurați fiecare jurnal în hârtie de ceară și răciți 4 ore sau înghețați buștenii în pungi de congelator din plastic cu fermoar până la 1 lună.
Preîncălziți cuptorul la 35
Dacă este înghețat, lăsați buștenii să stea la temperatura camerei 10 minute.
Tăiați fiecare jurnal în 24 de felii.
Așezați felii de pâine scurtă la 1 inch distanță pe foi de copt ușor unse sau căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți feliile de pâine scurtă la 350 timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile feliilor sunt aurii.
Scoateți pâinea scurtă din foile de copt și așezați-o pe rafturi de sârmă; lăsați să se răcească complet (aproximativ 20 de minute). A se păstra în recipiente etanșe.