Cookie-Uri Cuib De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert prietenos fără gluten, fără lactate și FODMAP? Cookie-urile Coconut Nest ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 20 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de tartru, nucă de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Cuib, Cookie-Uri Cuib De Păsări, și Cookie-Uri Cuib De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați două bucăți de pergament de gătit pentru a se potrivi cu două foi de copt de 10 x 15 inci. Cu un creion, desenați 10 cercuri de 2 inci distanțate uniform pe fiecare bucată de pergament.
Așezați fiecare, cu partea marcată în jos, pe o foaie de copt.
Într-un castron mare sau în vasul unui mixer în picioare, cu un mixer de mână sau cu atașamentul mixerului în picioare, bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare până se spumează.
Adăugați sare și bateți până se formează vârfuri tari, 2 până la 4 minute. Adăugați treptat zahăr, bătând amestecul până când zahărul s-a dizolvat complet (frecați puțin între degete pentru a verifica; dacă se simte nisipos, zahărul nu se dizolvă) și amestecul este lucios, gros și foarte ondulat, 2 până la 5 minute. Bateți în ROM, apoi pliați ușor în nucă de cocos.
Amestec de movilă în porții de 3 până la 4 linguri în cercuri marcate. Folosind o lingură, faceți o depresiune superficială în centrul fiecăruia, astfel încât să semene cu un cuib.
Coaceți fursecurile într-un cuptor obișnuit de 250 (convecția nu este recomandată) până când devin aurii, aproximativ 1 oră, schimbând pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Opriți cuptorul, lăsând fursecurile în interior și lăsați să stea până se usucă și ferm la atingere, cu aproximativ 2 ore mai mult.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe foi, apoi îndepărtați pergamentul.
Setați bomboane sau jeleu în fiecare cuib.