Cookie-Uri Cu Trei Cipuri În Lot Mare
O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 60. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, chipsuri, doar un vârf dacă folosiți unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Triplă În Lot Moale, Cookie-Uri Triple Peanut Triple Chocolate Chip, și Biscuiți Cu Ciocolată Moale În Lot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă bine făina, praful de copt și sarea și se fixează aside.In un ultim bol de amestecare, bateți untul până devine cremos.
Adăugați atât zahărul, cât și bateți încă 2 minute, apoi adăugați ouăle și vanilia și bateți doar până se amestecă – nu înnebuniți încercând să faceți aluatul neted. Vrei ca totul să fie amestecat, dar nu nu trebuie să fie absolut smooth.By mână sau cu cea mai mică viteză de mixer, adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați doar până se omogenizează. Se amestecă toate chipsurile și nucile pecan.Tapetați o foaie de cookie cu folie. Folosind o lingură rotunjită, scoateți aproximativ 60 de linguri de aluat și aranjați-le pe foaia de prăjituri fără să vă faceți griji cu privire la spațiere. Acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți bucățile de aluat peste noapte. Când este gata de coacere, scoateți-l din frigider.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați câteva foi de copt cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.Aranjați bilele de aluat rece pentru biscuiți pe foi de copt și lăsați să ajungă la temperatura camerei pe măsură ce cuptorul se preîncălzește.
Coaceți câte o foaie pe raftul central timp de 15 minute sau până când prăjiturile se rumenesc frumos.
Lăsați să se răcească pe foaia de gătit timp de 5 minute, apoi transferați pe o grătar pentru a termina răcirea. Alternativ, puteți coace două foi simultan folosind raftul mijlociu și inferior, dar alternați cam la jumătatea drumului, astfel încât prăjiturile să se coacă uniform.