Cookie-Uri Cu Stafide De Susan
Cookie-urile de stafide de susan necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 248 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, făină de orez brun, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel de susan cu sos de miere-stafide, Cookie-uri condimentate de dată și stafide (aka cookie-uri pustnice), și Cookie-Uri Cu Stafide De Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Aduceți 3/4 cană de apă la fiert și adăugați stafidele. Când apa revine la fierbere, opriți focul.
Lăsați stafidele să se îngroape cel puțin 10 minute.
Scurgeți stafidele bine, apoi tocați-le grosolan.
Prăjiți semințele de susan amestecându-le cu o lingură de lemn într-o tigaie grea la foc mediu.
Se sotează până când semințele încep să crape, să apară și să miroasă prăjite; aproximativ 10 minute.
Combinați făina de orez, ovăzul, sarea și semințele de susan prăjite. Amestecați sucul de mere, uleiul și vanilia în amestecul de făină.
Formați aluatul în 8 bile mari.
Așezați fiecare bilă pe foi de prăjituri unse sau pe hârtie pergament. Umeziți degetele și aplatizați fiecare bilă până când are o grosime de 1/2 inch.
Coaceți 25 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să se răcească pe tigăi înainte de a scoate.