Cookie-uri cu ouă II

Eggnog Cookies II este un fără lactate rețetă cu 72 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ouă, bicarbonat de sodiu, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Fursecuri cu ouă cu cremă de unt glazură de ouă, Fursecuri condimentate cu ouă cu glazură de ouă, și Fursecuri cu ouă cu glazură de ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mediu, cremă împreună margarina și zahărul alb până se omogenizează. Se amestecă oul și 1 cană de ouă.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se amestecă în amestecul de zahăr, astfel încât să fie bine amestecat. Aruncați cu linguri rotunjite pe foaia de prăjituri pregătită. Aruncați cu linguri rotunjite pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Pentru a pregăti glazura, puneți zahărul cofetarilor într-un castron mic. Se amestecă restul de ouă câte o lingură pe rând până se atinge consistența dorită.
Se întinde pe fursecuri răcite și se lasă să se usuce înainte de servire.