Cookie-uri cu nume de nucă de cocos și scorțișoară

Cookie-uri cu nume de nucă de cocos și scorțișoară
Coconut & cinnamon place-name cookies este un desert care servește 20. O porție conține 300 de calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, scris stilouri de glazură, ou și extract de vanillan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 5%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Primul Loc Macaroane Cu Nucă De Cocos, Biscuiți Cu Nucă De Cocos Cu Scorțișoară Cu Zahăr Brun, și Scorțișoară Nucă De Cocos Unt De Arahide Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Bateți untul, zahărul, oul și vanilia împreună cu un vârf de sare până se omogenizează. Se amestecă făina, scorțișoara și nuca de cocos cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Pe o suprafață floured, rola aluatul la un doar un pic mai subțire decât 1 / 2 cm. Faceți două șabloane din card de aproximativ 10 x 5,5 cm și 8 x 3 cm. (Dacă puteți găsi tăietori chiar mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați șablonul mai mare pe aluat și folosiți o roată de patiserie, un tăietor de pizza sau un cuțit pentru a tăia forma. Repetați până când se folosește tot aluatul. Ridicați pe foi de copt, apoi coaceți timp de 10-12 minute până devin aurii palide. Se răcește câteva minute, apoi se transferă într-un suport de răcire pentru a termina răcirea. Biscuiții pot fi acum înghețați, vezi sfat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Întindeți glazura gata de rulat pe o suprafață prăfuită cu zahăr glazurat. Utilizați șablonul mai mic, tăiați glazura în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Cerneti zaharul glazurat intr-un bol si amestecati suficienta apa pentru a curge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Periați biscuitul cu puțin din glazura curgătoare. Lipiți un dreptunghi de glazură în centru și împrăștiați stropii în jurul marginilor. Repetați cu restul. Puneți numele oaspeților pe biscuiți și puneți-le deoparte pentru a le seta. Se va păstra într-o cutie etanșă până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 22 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista