Cookie-uri cu nume de nucă de cocos și scorțișoară
Coconut & cinnamon place-name cookies este un desert care servește 20. O porție conține 300 de calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită unt, scris stilouri de glazură, ou și extract de vanillan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 22 de minute. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 5%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Primul Loc Macaroane Cu Nucă De Cocos, Biscuiți Cu Nucă De Cocos Cu Scorțișoară Cu Zahăr Brun, și Scorțișoară Nucă De Cocos Unt De Arahide Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz
Bateți untul, zahărul, oul și vanilia împreună cu un vârf de sare până se omogenizează. Se amestecă făina, scorțișoara și nuca de cocos cu o lingură de lemn.
Pe o suprafață floured, rola aluatul la un doar un pic mai subțire decât 1 / 2 cm. Faceți două șabloane din card de aproximativ 10 x 5,5 cm și 8 x 3 cm. (Dacă puteți găsi tăietori chiar mai bine).
Așezați șablonul mai mare pe aluat și folosiți o roată de patiserie, un tăietor de pizza sau un cuțit pentru a tăia forma. Repetați până când se folosește tot aluatul. Ridicați pe foi de copt, apoi coaceți timp de 10-12 minute până devin aurii palide. Se răcește câteva minute, apoi se transferă într-un suport de răcire pentru a termina răcirea. Biscuiții pot fi acum înghețați, vezi sfat.
Întindeți glazura gata de rulat pe o suprafață prăfuită cu zahăr glazurat. Utilizați șablonul mai mic, tăiați glazura în același mod.
Cerneti zaharul glazurat intr-un bol si amestecati suficienta apa pentru a curge.
Periați biscuitul cu puțin din glazura curgătoare. Lipiți un dreptunghi de glazură în centru și împrăștiați stropii în jurul marginilor. Repetați cu restul. Puneți numele oaspeților pe biscuiți și puneți-le deoparte pentru a le seta. Se va păstra într-o cutie etanșă până la 3 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.