Cookie-Uri Cu Meringue Cu Vanilie Dublă

Cookie-Uri Cu Meringue Cu Vanilie Dublă
Cookie-urile cu Meringue dublu-vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, albușuri de ou, fasole de vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Cookie-Uri Cu Meringue Cu Vanilie Dublă, Cookie-Uri Duble De Vanilie Sables {Heilala Vanilla Giveaway}, și Cookie-Uri Duble De Bezea Cu Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți 1/4 cană de zahăr într-un castron mic. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe în zahăr; aruncați fasolea. Se amestecă bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând amestecul până se formează vârfuri rigide. Adăugați treptat amestecul de fasole de vanilie și extrageți; bate până se combină. (Vârfurile rigide vor prelua consistența cremei de marshmallow.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament; fixați foaia de copt cu bandă de mascare. Aruncați aluatul după linguri de nivel pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la 325 timp de 35 de minute sau până când sunt crocante. Se răcește pe tigaie pe un suport de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas, reutilizând hârtia pergament. A se păstra într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista