Cookie-Uri Cu Cip Dublu
Reteta cookie-uri dublu cip pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Această rețetă servește 30. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan, unt și chipsuri de butterscotch. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Cookie-Uri Cu Ciocolată Dublă, Cookie-Uri Cu Ciocolată Dublă, și Fursecuri duble cu ciocolată pentru doi... sau unul.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr brun până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată și butterscotch.
Picătură de linguri rotunjite 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Se coace la 350 la 10-12 minute sau pana se rumenesc (blaturile se vor simti moi). Se răcește timp de 3 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.