Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Pecan Coconut Chocolate Chip Cookies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 10 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, nuci pecan, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Cookie-Uri De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, Cookie-Uri Cu Nucă De Cocos, Pecan, Ciocolată, și Prăjituri Prăjite Cu Nucă De Cocos Cu Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Bateți scurtarea, untul, zahărul brun și zahărul alb într-un alt castron până se omogenizează. Bateți ouăle în amestecul de unt pe rând, adăugând extract de nucă de cocos și extract de vanilie cu ultimul ou. Amestecați amestecul de făină în amestecul de unt și pliați în nucă de cocos, nuci pecan, chipsuri de ciocolată semidulce și chipsuri de ciocolată albă.
Scoateți aluatul cu linguri și rotiți-l în bile de 1 inch.
Așezați bilele la o distanță de 2 inci pe foi de copt negrase. Aplatizați ușor bilele de aluat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 10 până la 12 minute. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foi de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe rafturi pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Zilliken Rausch Riesling Spatlese]()
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.