Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Dovleac I

Cookie-Uri Cu Ciocolată Cu Dovleac I
Cookie-uri cu ciocolată de dovleac i este un lactate gratuit rețetă cu 48 de porții. O porție conține 92 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 594 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scurtare, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Încercați Fursecuri cu ciocolată cu dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, Fursecuri Cu Ciocolată Cu Dovleac, și Fursecuri Cu Dovleac Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea și zahărul până la lumină și pufos. Bateți oul, apoi amestecați dovleacul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
DovleacDovleac
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, nucșoara și scorțișoara; se amestecă treptat în amestecul cremos. Se amestecă nucile și chipsurile de ciocolată. Aruncați aluatul cu lingurițe pe foile de prăjituri pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
NuciNuci
Cookie-uriCookie-uri
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista