Cookie-Uri Buttercrisp

Cookie-urile Buttercrisp sunt vegetarian rețetă cu 60 de porții. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, praf de copt, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Elvis Cookie-Uri:" Unt De Arahide " Banane Bacon Ciocolata Chip Cookies, și Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteza medie a unui mixer electric până la crem.
Adăugați zaharuri, bătând până la pufos.
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până se amestecă.
Combinați făina, praful de copt și sarea. Adăugați treptat la amestecul de unt, bătând până la amestec. Se amestecă vanilia. Amestecați ciocolata albă, bomboanele și ovăzul. Acoperiți și răciți aluatul 30 de minute.
Aruncați aluatul îngrămădind lingurițe pe foi de prăjituri căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 8 până la 9 minute sau până la auriu (nu coaceți prea mult). Se răcește 5 minute pe foi de cookie; scoateți la rafturi de sârmă și răciți complet.