Cookie-uri alb-negru

Cookie-uri alb-negru
Cookie-urile alb-negru ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, pudră de cacao cu proces olandez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cookie-uri alb-negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-Uri Alb-Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron. Se amestecă Zara și vanilia într-o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți împreună untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric până la palid și pufos, aproximativ 3 minute, apoi adăugați oul, bătând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se amestecă amestecul de făină și amestecul de zară alternativ în loturi la viteză mică (răzuind ocazional partea bolului), începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă până se omogenizează.
6
Lingură 1/4 căni de aluat la aproximativ 2 inci distanță pe o foaie mare de copt cu unt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când blaturile sunt umflate și aurii palide, iar prăjiturile revin la atingere, 15 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Transferați cu o spatulă metalică într-un suport și răciți (pentru a se răci rapid), aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Se amestecă împreună zahărul cofetarilor, siropul de porumb, sucul de lămâie, vanilia și 1 lingură de apă într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați jumătate de glazură într-un alt castron și amestecați cacao, adăugând mai multă apă, 1/2 linguriță la un moment dat, pentru a subția până la aceeași consistență ca glazura albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Întoarceți fursecurile cu părțile plate în sus, apoi întindeți glazura albă peste jumătate din fiecare și ciocolata peste cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
1
* Dacă puteți sta așteptați, cookie-urile au un gust mai bun dacă sunt răcite fără a fi răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista