Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-ul final pentru frigider ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 72 de porții cu 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vanilie, ou, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie De Ghimbir Final, Cookie-ul final de Ziua Îndrăgostiților, și Cookie-Ul Gigant Final.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți zahărul brun, untul, 1 linguriță de vanilie și oul cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate în rolă, aproximativ 2 inci în diametru și aproximativ 8 inci lungime. Înfășurați și refrigerați aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
3
Se încălzește cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Tăiați rulourile în felii de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
5
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foaia de cookie-uri ungreased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți 6 până la 8 minute sau până se rumenesc. Se răcește ușor; scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
7
Între timp, într-un castron mediu, amestecați zahărul pudră, laptele, 1/2 linguriță de vanilie și culoarea alimentelor până se omogenizează și se întinde. Înghețați fursecurile și decorați-le cu geluri colorate, stropi și zaharuri.