Cookie Sticks

Cookie Sticks
Cookie Sticks este un fără lactate desert. Această rețetă servește 36 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Cookie Sticks, Crăciun Cookie Sticks, și Batoane De Prăjituri Cu Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați uleiul, zaharurile, oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de zahăr și amestecați bine. Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Pe o foaie de copt unsă, modelați fiecare porție într-un 15-in. x 3-în. dreptunghi aproximativ 3 in. separat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Presărați chipsuri de ciocolată și nuci, dacă doriți, peste aluat; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
AluatAluat
NuciNuci
5
Se coace la 375 la 6-7 minute. (
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți timp de 8-9 minute pentru prăjituri mai crocante.) Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați cu un cuțit zimțat în 1-in. benzi; scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista