Cookie se amestecă într-un borcan III

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia dvs. de rețete, amestecul de Cookie - uri într-un borcan III ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 36 de porții cu 67 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară măcinată, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un desert ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de minunat scor spoonacular de 30%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cookie se amestecă într-un borcan, Cookie se amestecă într-un borcan X, și Se amestecă Cookie-urile de ciocolată într-un borcan.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Puneți ingredientele în următoarea ordine într-un borcan de conservare cu gură largă de 1 litru: amestec de făină, stafide, ovăz laminat, zahăr brun și zahăr alb. Va fi o potrivire strânsă, asigurați-vă că împachetați ferm fiecare strat înainte de a adăuga următorul strat.
Atașați o etichetă cu următoarele instrucțiuni: fursecuri cu condimente de stafide cu fulgi de ovăz
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți foile de prăjituri cu hârtie pergament.
Borcan gol de cookie se amestecă în castron mare de amestecare. Folosiți-vă mâinile pentru a amesteca bine.
Se amestecă în 3/4 cană unt sau margarină, înmuiată. Se amestecă un ou ușor bătut și 1 linguriță de vanilie.
Se amestecă până se omogenizează complet. Va trebui să terminați amestecarea cu mâinile. Formați în bile de mărimea nucilor.
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu pergament la 2 inci distanță.
Coaceți timp de 11 până la 13 minute în cuptorul preîncălzit sau până când marginile se rumenesc ușor. Se răcește 5 minute pe foaia de cookie.
Transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a termina răcirea.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.