Cookie-Crusted Slidere Muschiulet De Porc

Cookie-Crusted Slidere Muschiulet De Porc
Cookie-Crusted slidere muschiulet de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 358 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți chifle glisante, sos de afine cu fructe de pădure, amestec de prăjituri cu zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Covrig-Mustar-Crusted Slidere Muschiulet De Porc, Slidere De Muschiulet De Porc, și Slidere de muschiulet de porc cu Slaw picant de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de cookie-uri de zahăr conform instrucțiunilor pachetului și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie MixZahăr Cookie Mix
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Spargeți prăjiturile cu zahăr în bucăți mari. În vasul de lucru al unui robot de bucătărie, așezați prăjiturile și pesmetul împreună și pulsați până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Scoateți 2 căni de firimituri și așezați-le pe o foaie de copt separată.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Într-un castron mic, amestecați muștarul și puțină sare și piper. Înveliți filetele cu amestecul de muștar, apoi rulați în amestecul de firimituri de fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți până când un termometru de carne introdus în filet înregistrează 155 de grade F, 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Pentru a servi, feliați subțire filetul transversal.
10
Așezați 1 până la 2 lingurițe de sos de afine pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă cu carnea de porc feliată și maioneză, ceapă și salată, dacă se dorește. Apoi acoperiți cu vârful bunului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Serviți cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Muschiulet de porc în meniu? Încercați asocierea cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista