Cookie-Crusted Slidere Muschiulet De Porc
Cookie-Crusted slidere muschiulet de porc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 358 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți chifle glisante, sos de afine cu fructe de pădure, amestec de prăjituri cu zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Covrig-Mustar-Crusted Slidere Muschiulet De Porc, Slidere De Muschiulet De Porc, și Slidere de muschiulet de porc cu Slaw picant de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de cookie-uri de zahăr conform instrucțiunilor pachetului și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie de copt cu margini cu folie de aluminiu.
Spargeți prăjiturile cu zahăr în bucăți mari. În vasul de lucru al unui robot de bucătărie, așezați prăjiturile și pesmetul împreună și pulsați până se sfărâmă.
Scoateți 2 căni de firimituri și așezați-le pe o foaie de copt separată.
Într-un castron mic, amestecați muștarul și puțină sare și piper. Înveliți filetele cu amestecul de muștar, apoi rulați în amestecul de firimituri de fursecuri.
Așezați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când un termometru de carne introdus în filet înregistrează 155 de grade F, 25 până la 35 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Pentru a servi, feliați subțire filetul transversal.
Așezați 1 până la 2 lingurițe de sos de afine pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Se acoperă cu carnea de porc feliată și maioneză, ceapă și salată, dacă se dorește. Apoi acoperiți cu vârful bunului.
Serviți cald sau la temperatura camerei.