Cookie Aluat Trufe Pops
Această rețetă face 30 de porții cu 304 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri graham cracker, zahăr brun, scurtare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie Aluat Trufe Pops, Ciocolată Trufe Cookie Pops, și Trufe De Aluat Cookie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, scurtarea, zahărul brun și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți produsul din ou și vanilia. La viteză mică, bateți firimiturile graham cracker doar până se amestecă. Se amestecă chipsurile de ciocolată și 3/4 cană din bucățile de caramel. Acoperiți și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
Rulați aluatul în bile de 1 inch; așezați pe foaia de prăjituri. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute. A se păstra la frigider.
Scoateți mai multe bile de aluat cookie din frigider la un moment dat. Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane topite și introduceți bățul în 1 bilă de aluat pentru biscuiți nu mai mult de jumătate. Înmuiați fiecare bilă de aluat cookie în bomboane topite pentru a acoperi la jumătate; atingeți excesul. Rotiți rapid partea acoperită în bucățile de caramel rămase. (Reîncălziți bomboanele în cuptorul cu microunde dacă sunt prea groase pentru a fi acoperite.) Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat. A se păstra ușor acoperit la frigider.