Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați inima conversației Nanaimo Bars. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, nucă de cocos, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cakespy: Conversație Inima Placinta Cu Crema De, Conversație Inimă Cookie-Uri De Zahăr, și Mini Conversație-Cookie-Uri De Inimă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți stratul inferior. Topiți untul, zahărul și cacao într-un cazan dublu până se încorporează complet, dar nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La Picior
Hârtie De Orez
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați oul bătut și amestecați constant până când amestecul începe să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Se ia de pe foc și se amestecă firimiturile de cracker graham, nuca de cocos și nucile. Apăsați ferm într-o tigaie de 8 x 8 inci fără grăsime; încercați să faceți amestecul cât mai plat posibil în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Stropi în Formă De Inimă
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Lăsați - l să se răcească aproximativ o oră.
5
Pregătiți stratul de mijloc: într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul, smântâna, pudra de cremă și zahărul cofetarilor împreună până când sunt foarte ușoare și pufoase. Dacă doriți, amestecați câteva picături de colorant alimentar roșu și amestecați până când umplutura a atins o nuanță destul de roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Culoarea Roșie A Alimentelor
Pulbere De Cremă
Căpșuni La Picior
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
6
Răspândiți peste stratul inferior, având grijă să îl întindeți cât mai plat și uniform posibil. Întoarceți tigaia la frigider în timp ce pregătiți toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Pregătiți stratul superior: într-o cratiță medie sau un cazan dublu, topiți ciocolata albă la foc mic-mediu, amestecând des pentru a vă asigura că amestecul nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc.
9
Lăsați să stea până când amestecul este încă lichid, dar foarte gros, apoi turnați-l peste al doilea strat (Mijlociu) și întindeți-l ușor cu o spatulă pentru a asigura o acoperire uniformă (dar lucrați cu atenție, deoarece ciocolata încă caldă va deveni dezordonată dacă apăsați prea tare în timp ce îl întindeți și rupeți stratul de unt de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați ușor inimile de conversație deasupra stratului de ciocolată albă direct după răspândire (acest lucru vă va asigura că aderă la strat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimile De Conversație
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
11
Lăsați barele să se răcească cel puțin o oră la frigider înainte de servire.