Conuri De Zăpadă Zmeură-Afine
Conurile de zăpadă de zmeură-afine necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 80 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți afine, gheață ușoară, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Conuri De Zăpadă De Căpșuni, Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă, și Plăcintă Cu Zmeură De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă grosolan 1 1/2 căni de zmeură și 2 căni de afine cu zahăr și apă într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri folosind un tocător de cartofi. Aduceți la fierbere, amestecând, apoi fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, 3 minute.
Se transferă într-un blender și se purifică până aproape neted, aproximativ 1 minut (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Se toarnă amestecul de fructe de pădure printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând ușor și apoi aruncând solidele. Se răcește siropul, neacoperit, apoi se răcește, suprafața sa acoperită cu folie de plastic, până la rece, aproximativ 1 oră.
Pentru fiecare porție, lingură 3 linguri sirop peste 1 cană gheață rasă ușor ambalată și deasupra cu 1/4 cană de fructe de pădure amestecate rămase.
Siropul poate fi răcit într-un recipient etanș până la 1 săptămână.