Conuri De Tort De Ciocolată Cu Mentă
Conurile de tort de ciocolată cu mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 18 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 413 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de glazura chocolatey menta aroma mix, ulei vegetal, conuri de înghețată cu fund plat, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Conuri De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, Mini Conuri De Tort, și Conuri De Tort Cu Sifon Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Folosind un cositor standard de brioșă / cupcake puneți o foaie de folie peste întreaga tigaie, fixându-l în jurul marginilor.
Folosind un cuțit sau o frigăruie, trageți o gaură în folie deasupra fiecărei căni de brioșă. Măriți ușor gaura până când conurile de înghețată se potrivesc doar prin ea.
Repetați pentru toate conurile. Conurile dvs. ar trebui să fie acum susținute de folie.
Umpleți conurile cu două treimi pline cu aluat de tort și coaceți 18 până la 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată.
De îndată ce conurile ies din cuptor, folosiți o frigăruie sau o scobitoare pentru a introduce 3 găuri în fundul conului pentru a lăsa aburul și umezeala să scape.
Se răcește complet conurile.
Se toarnă 1 pachet de Duncan Hines creații de înghețare de la sută la sută aromă de mentă de ciocolată de la sută
Se amestecă în 1 cutie de Duncan Hines creații de înghețare de la sută la sută starter de înghețare de la sută. Se amestecă până se amestecă uniform. Repetați cu a doua cutie și pachet.
Amestecați ciocolata tocată în glazura de mentă Chocolatey pe care tocmai ați creat-o și transferați glazura într-o pungă de conducte cu un vârf de decorator deschis.
Îndepărtați glazura într-o mișcare de rotire în jurul conurilor și serviți.