Conuri De Tort Cu Sifon Portocaliu
Conurile de tort cu suc de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 375 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, scurtare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skinny Orange Soda Halloween Tort Pops, Mini Conuri De Tort, și Suc De Înghețată Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați conurile în poziție verticală în cupe de briose medii, 2 1/2x1 1/4 inci sau tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Bateți făina, zahărul, scurtarea, 1/4 cană de bomboane zdrobite, soda pop, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, coaja de portocală și ouăle într-un castron mediu cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul ocazional. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul în conuri, umplând fiecare până la aproximativ 1/4 inch de sus.
Coaceți 20 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Scoateți conurile din cupele pentru brioșe în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Se amestecă împreună glazura și restul de 1/4 cană bomboane zdrobite; răspândit peste cupcakes.
Se presară cu bomboane suplimentare.
Tăiați sau rupeți bețișoarele de bomboane în jumătate; introduceți în fiecare con de cupcake înghețat.