Conurile de tort cu suc de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 375 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, scurtare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Skinny Orange Soda Halloween Tort Pops, Mini Conuri De Tort, și Suc De Înghețată Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați conurile în poziție verticală în cupe de briose medii, 2 1/2x1 1/4 inci sau tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Bateți făina, zahărul, scurtarea, 1/4 cană de bomboane zdrobite, soda pop, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, coaja de portocală și ouăle într-un castron mediu cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul ocazional. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.