Conuri De Tiramisu De Căpșuni
Conurile de tiramisu de căpșuni ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 526 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză mascarpone, căpșuni, conuri de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conuri De Zăpadă De Căpșuni, Conuri De Brioșă De Căpșuni, și Conuri De Phyllo De Căpșuni De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mic pentru microunde, topiți 8 uncii de ciocolată la intervale de 30 de secunde în cuptorul cu microunde până la omogenizare. Scufundați partea superioară a fiecărui con în ciocolată, astfel încât să existe o jantă de 1 inch, apoi rulați în espresso zdrobit sau măcinat.
Așezați conurile scufundate pe o farfurie căptușită cu hârtie de ceară și dați-le la frigider. Când este ferm, aproximativ 20 de minute, scoateți din frigider și puneți conuri, cu fața în sus, în interiorul paharelor mici, astfel încât să stea în poziție verticală. Puneți ciocolata topită rămasă uniform în conurile de zahăr și reveniți (sticlă și toate) la frigider.
Între timp, coca și sfert 2 halbe de căpșuni și piure-le într-un robot de bucătărie cu 2 linguri de suc de lămâie, 5 linguri de zahăr și un vârf de sare. Se strecoară piureul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 35 de minute, amestecând frecvent.
Se toarnă într-un castron mic și se răcește piureul până se răcește.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, bateți smântâna grea și mascarpone până la vârfuri rigide și apoi pliați piureul în 2 loturi. Se dă la frigider până se întărește și se fixează, 1 până la 2 ore.
Chiar înainte de servire, înveliți restul de 1 halbă de căpșuni și tăiați-le pe lungime în felii de 1/4 inch. Aruncați cu restul de 1 lingură de suc de lămâie și 2 linguri de zahăr.
Pentru a asambla: puneți căpșunile în conuri până când sunt pline 1/4. Completați cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de mascarpone, folosind o lingură de înghețată care a fost scufundată în apă caldă.
Se ornează cu ciocolată dulce-amăruie rasă și se dă la frigider până când este gata de servit.