Conuri De Tiramisu De Căpșuni

Conuri De Tiramisu De Căpșuni
Conurile de tiramisu de căpșuni ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 526 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză mascarpone, căpșuni, conuri de zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conuri De Zăpadă De Căpșuni, Conuri De Brioșă De Căpșuni, și Conuri De Phyllo De Căpșuni De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic pentru microunde, topiți 8 uncii de ciocolată la intervale de 30 de secunde în cuptorul cu microunde până la omogenizare. Scufundați partea superioară a fiecărui con în ciocolată, astfel încât să existe o jantă de 1 inch, apoi rulați în espresso zdrobit sau măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sol EspressoSol Espresso
CiocolataCiocolata
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Așezați conurile scufundate pe o farfurie căptușită cu hârtie de ceară și dați-le la frigider. Când este ferm, aproximativ 20 de minute, scoateți din frigider și puneți conuri, cu fața în sus, în interiorul paharelor mici, astfel încât să stea în poziție verticală. Puneți ciocolata topită rămasă uniform în conurile de zahăr și reveniți (sticlă și toate) la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conuri De ZahărConuri De Zahăr
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Între timp, coca și sfert 2 halbe de căpșuni și piure-le într-un robot de bucătărie cu 2 linguri de suc de lămâie, 5 linguri de zahăr și un vârf de sare. Se strecoară piureul printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se reduce la jumătate, aproximativ 35 de minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă într-un castron mic și se răcește piureul până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici, bateți smântâna grea și mascarpone până la vârfuri rigide și apoi pliați piureul în 2 loturi. Se dă la frigider până se întărește și se fixează, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
MascarponeMascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
6
Chiar înainte de servire, înveliți restul de 1 halbă de căpșuni și tăiați-le pe lungime în felii de 1/4 inch. Aruncați cu restul de 1 lingură de suc de lămâie și 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
7
Pentru a asambla: puneți căpșunile în conuri până când sunt pline 1/4. Completați cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de mascarpone, folosind o lingură de înghețată care a fost scufundată în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
MascarponeMascarpone
înghețatăînghețată
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
înghețată Scoopînghețată Scoop
8
Se ornează cu ciocolată dulce-amăruie rasă și se dă la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista