Conuri De Cupcake Cu Bomboane

Conuri De Cupcake Cu Bomboane
Bomboane-Topped Cupcake conuri este un fără lactate desert. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 145 calorii. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână glazură bătută, conuri de înghețată cu fund plat, amestec de prăjituri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 486 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 13%. Rețete similare sunt Conuri De Cupcake, Conuri De Cupcake Surpriză, și Conuri De Cupcake Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. face tort aluat ca regia pe cutie. Umpleți 12 conuri aproximativ pe jumătate pline de aluat. Stand conuri în tigaie brioșă. Dați la frigider orice aluat rămas până când este gata de umplere și coaceți conurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți 21 până la 26 de minute sau până când scobitoarea introdusă cu grijă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Înghețați cu glazură și decorați. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista