Controale duble de pui și friptură-ierburi de pui fiert cu salsa de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii

Controale duble de pui și friptură-ierburi de pui fiert cu salsa de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii
Niciodată nu poți avea prea multe rețete mexicane, asa ca da controale duble de pui și friptură - Herb fiert în apă de pui cu Salsan de măsline peste orez Basmati și New York Strip Steak cu sos Robert peste cartofi pentru copii un try. O porție conține 1263 calorii, 105g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 8.34 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați merlot, șalot, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane Vegane Mango ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui fiert în apă cu salată de măsline peste orez Basmati, Friptură la grătar din New York cu bere și sos de friptură de melasă, și Gratar New York benzi friptură cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a face salsa de măsline pentru toppingul de pui, feliați capătul rădăcinii de pe întregul cap de usturoi și întoarceți-l cu susul în jos, înfășurați-l în folie de aluminiu și modelați folia astfel încât să susțină usturoiul pentru a permite capătul tăiat să stea în poziție verticală în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dientes De AjoDientes De Ajo
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Se toarnă aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline pe usturoi, astfel încât să alunece între piele și cuișoare și se înfășoară cu folia, astfel încât să fie închisă. Se prăjește aproximativ 1 oră și se lasă deoparte până când este suficient de rece pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Într-un castron mic combinați roșiile, busuiocul, pătrunjelul, boabele de piper, măslinele și 2 linguri de ulei de măsline. Strângeți ușor cuișoarele de usturoi prăjite din piele în amestec. Îndoiți totul împreună și lăsați deoparte pentru a lăsa aromele să se integreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru însoțirea orezului la pui, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați orezul basmati, frunzele de cimbru, sarea și piperul, permițând orezului să se prăjească câteva minute. Apoi adăugați bulionul de pui, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și lăsați să fiarbă acoperit și netulburat timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Orez BasmatiOrez Basmati
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți din căldură și lăsați să stea 5 minute.
7
În timp ce orezul se gătește începe sosul pentru friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță medie, la foc mediu-mare, și sotati șalotul până devine translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați ciupercile și gătiți până când sunt fragede și renunțați la sucurile lor. (În timp ce ciupercile se răcesc, începeți să sotati slănina într-o tigaie separată pentru cartofi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați Merlotul și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Între timp, într-un bol mic separat, faceți o suspensie cu 1 lingură de apă și amidonul de porumb, apoi adăugați pasta de roșii și muștarul Dijon și amestecați bine până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
MerlotMerlot
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați acest amestec în tigaia de ciuperci împreună cu demi-glace și patrunjel. Condimentează cu sare și piper după gust. Rândul său, de căldură în jos la mediu scăzut, și se lasă să se reducă și îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
În timp ce ciupercile se gătesc, încălziți uleiul în friteuza la 375 grade F sau conform instrucțiunilor producătorului pentru cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
13
Sotează fâșiile de slănină într-o tigaie până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge și a se răci la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
15
Scurgeți excesul de grăsime de slănină din tigaie, lăsând un strat în care să soteze ceapa. Gatiti pana cand ceapa devine translucida. Prăjiți feliile de cartofi pentru bebeluși până devin aurii și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
Transferați-le în tigaia de ceapă și sfărâmați-le în slănină. Se aruncă în scallions și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Încălziți cuptorul la 375 grade F pentru friptură, dacă terminați în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
18
Într-o tigaie mare, încălziți bulionul de pui la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
19
Adăugați busuiocul, tarhonul și pătrunjelul, aduceți la fierbere pentru a integra aromele, apoi reduceți căldura. Acesta este lichidul tău de braconaj. Condimentați pieptul de pui cu generozitate pe ambele părți cu sare și piper, frecând condimentul și așezați puiul în lichid de braconaj fierbinte. (Amintiți-vă, sunteți braconaj, nu fierbere. Lichidul trebuie păstrat la foc mic.) Braconaj pui până fierte prin, aproximativ 10 minute, de cotitură sânii la jumătatea perioadei de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
21
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-o tigaie cu mânere sigure pentru cuptor. Condimentează fripturile cu walt și piper. Căutați aproximativ 2 minute pe fiecare parte netulburată (pentru a lăsa condimentele să se integreze în suprafața cărnii) și apoi la nivelul preferat de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
22
Transferați întreaga tigaie în cuptor pentru a termina (aproximativ 10 minute pentru mediu-rare) pot fi gătite și pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
23
Lăsați fripturile să se odihnească, apoi feliați în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
24
Pe jumătate din farfuria de servire, lingurați niște orez basmati, acoperiți cu o bucată de pui și lingurați salsa de măsline peste pui. Pe cealaltă jumătate a plăcii de servire, lingurați niște cartofi, acoperiți cu un" ventilator " de felii de friptură (aproximativ 3 uncii de friptură sau o cantitate egală cu jumătate de friptură de bandă, de persoană) și stropiți sosul peste friptura feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Benzi FripturăBenzi Friptură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Dientes De AjoDientes De Ajo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
25
Încingeți farfuria cu vârfuri de haricot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts

Ingrediente

6cartofi pentru copii, feliațicartofi pentru copii, feliați851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bacon benzibacon benzi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez basmati (înainte de utilizare, puneți-l într-un castron, acoperiți cu apă și îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață. Apoi transferați într-o strecurătoare și clătiți bine)orez basmati (înainte de utilizare, puneți-l într-un castron, acoperiți cu apă și îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață. Apoi transferați într-o strecurătoare și clătiți bine)12 lingurițe de pudră de usturoi8 căni de bezele miniaturale, împărțite8 căni de bezele miniaturale, împărțite18sau 4 uncii) piept de pui dezosatsau 4 uncii) piept de pui dezosat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)2Bucăți de caramele Heath Barmazăre congelatămazăre congelată591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildemi-glacedemi-glace1Oreos dublu umplutMuștar DijonMuștar Dijon591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc tocate, ambalatefrunze proaspete de busuioc tocate, ambalate791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de busuioc ambalatefrunze proaspete de busuioc ambalate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilambalat pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plateambalat pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2Bucăți de caramele Heath Barpătrunjel proaspăt tocat fin cu frunze plate (de la aproximativ 3 la 4 crenguțe mari)pătrunjel proaspăt tocat fin cu frunze plate (de la aproximativ 3 la 4 crenguțe mari)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel ambalatefrunze proaspete de pătrunjel ambalate301 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de tarhon ambalatefrunze proaspete de tarhon ambalate12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță de cimbru uscatfrunze de cimbru proaspete tocate sau 1 linguriță de cimbru uscat0Bucăți de caramele Heath Barpiper măcinat, negru sau albpiper măcinat, negru sau alb4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.haricots aburit verts, ca garnituraharicots aburit verts, ca garnitura1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline kalamata tăiate cubulețe mediimăsline kalamata tăiate cubulețe medii1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMerlotMerlot6creveți și cu veneUleiUlei12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1Oreos dublu umplutulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline extravirginulei de măsline, plus 2 linguri ulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, cubuleteceapa, cubulete2Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negru crăpateboabe de piper negru crăpate1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat12 lingurițe de pudră de usturoisolzi tocați, numai părți albe și verzi fragedesolzi tocați, numai părți albe și verzi fragede1ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată5101 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.New York benzi fripturiNew York benzi fripturi1lingura. otet de vin rosutomate, semințe îndepărtate și cuburi mediitomate, semințe îndepărtate și cuburi medii2Bucăți de caramele Heath BarPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire12 lingurițe de pudră de usturoivârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4851 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Cupa (despre ciuperci albe, curățate, tăiate și feliateCupa (despre ciuperci albe, curățate, tăiate și feliate1capusturoi cu cap întregusturoi cu cap întreg
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate63
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista