Contadina mini Meatloaves cu glazura de rosii

Contadina mini Meatloaves cu glazura de rosii
Nevoie de un fel principal fără lactate? Contadina mini Meatloaves cu glazură de roșii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 261 calorii, 27G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sos de roșii contadina, ou, biscuiți de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cheddar-umplute Mini Meatloaves cu glazura Chipotle, Roșii Uscate La Soare Mini Meatloaves, și Duminică Cina: Roșii Glazurate Mini Meatloaves.

Instrucțiuni

1
Combinați carnea de vită, ceapa, firimiturile de cracker, Worcestershire și oul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă bine cu mâinile sau cu o lingură.
3
Formați carnea în 6 mini-carne dreptunghiulară, fiecare având dimensiunea unui pachet de cărți (3-1/2 x 2x1/2 x 1/2-inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Încălziți uleiul într-o tigaie largă la foc mediu-mare; carne brună 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Scurgeți grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați sosul și zahărul brun în tigaie. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și fierbeți la foc mediu 3 minute, amestecând frecvent până se reduce ușor. Întoarceți carnea în tigaie și sosul de lingură peste blaturi. Se fierbe, neacoperit, la foc mediu 5 minute sau până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți carne și sos cu piure sau cartofi prăjiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista