Fig , portocaliu & fistic conserva ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 250. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână borcane de conserve, scorțișoară, smochine de misiune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pere-Portocaliu Conserva, Fistic Portocaliu Sparanghel, și Inghetata De Portocale-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală mare cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați borcanele de conserve, capacele și inelele împreună cu un set de clești și o ladă și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 10 minute pentru a steriliza. Acoperiți oala și opriți focul.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
Polonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
3
Setați un suport metalic într-un alt vas mare. Umpleți vasul cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, într-o cratiță medie, combinați smochinele cu zahărul, coaja de portocală și sucul, sucul de lămâie, scorțișoara și cuișoarele. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute. Se amestecă fisticul.
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Folosind cleștele sterilizate, scoateți borcanele din apa fierbinte și transferați-le pe o foaie de copt cu margini. Puneți conserva în borcane, lăsând 1/2 inch în partea de sus. Folosind cleștele, așezați capacele pe borcane urmate de inele. Înșurubați capacele în siguranță, dar nu prea strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Polonic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Folosind clești de conserve, coborâți borcanele în apa clocotită a oalei cu suportul în partea de jos, asigurându-vă că sunt acoperite cu cel puțin 1 inch de apă. Se fierbe la foc mare timp de 15 minute. Folosind cleștele de conserve, transferați borcanele într-un suport pentru a se răci până când capacele se sigilează (vor arăta concave); refrigerați orice borcane care nu se sigilează. Depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită