Conserve De Smochine, Portocale Și Fistic
Fig , portocaliu & fistic conserva ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 250. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână borcane de conserve, scorțișoară, smochine de misiune și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pere-Portocaliu Conserva, Fistic Portocaliu Sparanghel, și Inghetata De Portocale-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Adăugați borcanele de conserve, capacele și inelele împreună cu un set de clești și o ladă și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 10 minute pentru a steriliza. Acoperiți oala și opriți focul.
Setați un suport metalic într-un alt vas mare. Umpleți vasul cu apă, acoperiți și aduceți la fierbere.
Între timp, într-o cratiță medie, combinați smochinele cu zahărul, coaja de portocală și sucul, sucul de lămâie, scorțișoara și cuișoarele. Se aduce la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe la foc moderat, amestecând ocazional, până se reduce la 3 căni, aproximativ 10 minute. Se amestecă fisticul.
Folosind cleștele sterilizate, scoateți borcanele din apa fierbinte și transferați-le pe o foaie de copt cu margini. Puneți conserva în borcane, lăsând 1/2 inch în partea de sus. Folosind cleștele, așezați capacele pe borcane urmate de inele. Înșurubați capacele în siguranță, dar nu prea strâns.
Folosind clești de conserve, coborâți borcanele în apa clocotită a oalei cu suportul în partea de jos, asigurându-vă că sunt acoperite cu cel puțin 1 inch de apă. Se fierbe la foc mare timp de 15 minute. Folosind cleștele de conserve, transferați borcanele într-un suport pentru a se răci până când capacele se sigilează (vor arăta concave); refrigerați orice borcane care nu se sigilează. Depozitați borcanele sigilate într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 6 luni.