Conserve De Salsa De Roșii

Conserve De Salsa De Roșii
Conserve de roșii Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 621 calorii, 56G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5 și costă 5,43 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, roșii, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 3241 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Conserve De Salsa Verde, Conserve De Salsa-Lot 2, și Conserve de vară într-o Salsa ! pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Pregătiți-vă pentru conservare.
2
Așezați suportul pentru aburi în partea de jos a unei oale mari (16-qt) sau a unei oale de conserve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Așezați borcane de zidărie noi sau curate pe raft. Umpleți borcanele cu apă și umpleți oala cu suficientă apă pentru a ajunge în vârful borcanelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Încălziți apa la foc mic. Se fierbe timp de 10 minute. (Păstrați borcanele calde în timp ce pregătiți salsa.) Puneți un ibric pe jumătate umplut cu apă gata să fiarbă, pentru a steriliza capacele borcanului cu câteva minute înainte de conservare.2 prăjiți ardeii chile verzi Anaheim până se înnegrește peste tot. Cel mai bun mod de a face acest lucru este direct peste o flacără de gaz de pe plită (vezi cum să prăjiți ardei iute peste o flacără de gaz.) Dacă nu aveți o plită pe gaz, puteți fierbe ardeii iute sau le puteți blistera pe un grătar. Rețineți că nu este esențial ca ardeii chile să fie fierți, ci doar ca pielea dură exterioară să fie veziculată și înnegrită. Aceasta este ceea ce va ajuta cu aroma. De asemenea, va fi ușor să curățați ardeii iute. Doar puneți ardeii iute lângă o sursă de căldură până când se înfundă și se înnegrește și întoarceți-i astfel încât să se înnegrească pe toate părțile. Apoi puneți ardeii iute într-o pungă de hârtie maro (sau într-un castron acoperit), închideți punga și lăsați ardeii iute să se aburească la propria căldură timp de câteva minute. Apoi frecați ușor pielea exterioară și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dientes De AjoDientes De Ajo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați tulpinile și îndepărtați semințele și orice vene proeminente. Tăiați ardeii iute și puneți deoparte; ar trebui să aveți 1 cană de ardei iute tocat. Nu folosiți mai mult de 1 1/2 căni de ardei iute tocat.3 pregătiți roșiile. Vrei roșiile decojite și există mai multe moduri de a face asta. Albirea lor este cea mai ușoară; grătarul sau fierberea vor avea ca rezultat mai multă aromă. Pentru a le albi, marcați capetele roșiilor și puneți-le în apă clocotită timp de un minut. Dacă aveți de gând să grătiți sau să fierbeți roșiile, vă recomand să le carotați mai întâi. Grătarul este cel mai bine cu roșii întregi de prune; grătiți-le la foc direct mare până când se înnegrește în părți și cojile sunt crăpate. Broiling funcționează cu orice roșii de dimensiuni. Doar tăiați-le în jumătate și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt cu margini sau o tigaie. Se fierbe până când cojile sunt înnegrite în părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune RoșiiPrune Roșii
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți roșiile (din apă, grătar sau broiler) și lăsați să se răcească la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Scoateți și aruncați cojile.
8
Tăiați orice miez dacă nu ați făcut-o deja. Tăiați roșiile având grijă să salvați orice sucuri care ar putea ieși din ele. Începând cu 5 kilograme de roșii, ar trebui să ajungeți cu aproximativ 8 căni de roșii și sucuri tocate. (Trebuie să folosiți cel puțin 7 căni de roșii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
9
Așezați-le într-un castron și puneți-le deoparte.4 Puneți toate ingredientele într-o oală mare (8-qt) din oțel inoxidabil. (Nu folosiți aluminiu sau aciditatea sosului va face ca aluminiul să se scurgă în sos.) Aduceți la fierbere, reduceți la foc mic. Gatiti descoperit timp de aproximativ 10 minute.5 în timp ce salsa se gătește, așezați capacele borcanului într-un castron și acoperiți cu apă clocotită pentru a steriliza.6 dacă doriți ca salsa dvs. să fie mai netedă decât groasă, utilizați un blender de imersie pentru a-l Pulsa de câteva ori sau lucrați în loturi, puneți aproximativ jumătate din ea într-un blender și pur și pur.7 reglați condimentele. Dacă este prea acid pentru gust, îl puteți echilibra cu puțin mai mult zahăr. Dacă este prea dulce, adăugați puțin mai mult oțet.8 ladă salsa în borcane de conserve, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch. Ștergeți jantele cu un prosop de hârtie curat și umezit, astfel încât să nu existe alimente reziduale pe jante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dientes De AjoDientes De Ajo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Conserve BorcanConserve Borcan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
PolonicPolonic
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Așezați capacele de conservare pe borcane. Înșurubați inelele capacului. Nu strângeți prea mult sau este posibil să nu obțineți o etanșare bună. Aerul trebuie să scape din borcane în etapa următoare, baia de apă.9
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Așezați borcanele umplute și cu capac înapoi pe raft în vasul mare cu apă fierbinte pe care l-ați folosit pentru a steriliza borcanele în primul pas. Poate fi necesar să scoateți o parte din apă din oală pentru a preveni umplerea excesivă. Acoperiți borcanele cu cel puțin 1 inch de apă. Aduceți la fierbere și procesați timp de 15 minute (20 de minute pentru altitudini de la 1000 la 6000 ft, 25 de minute peste 6000 ft). Apoi opriți focul și lăsați borcanele să stea în apa fierbinte timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scoateți borcanele din Baia de apă și lăsați să stea pe un blat câteva ore până se răcește complet. Capacele ar trebui să" pop", deoarece salsa de răcire creează un vid sub capac și borcanele sunt sigilate. Dacă un capac nu s-a sigilat, fie înlocuiți capacul și reprocesați-l într-o baie de apă timp de încă 15 minute, fie păstrați-l la frigider și utilizați-l în următoarele zile.Nu uitați să etichetați conservele cu data procesată. (Folosesc un Sharpie pe capac.) Conservele de salsa trebuie consumate în decurs de un an.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DateDate
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții5
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista