Conserve De Prune-Vanilie

Conserve De Prune-Vanilie
Prune-vanilie conserve ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 64 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 40. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, prune coapte ferme, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Conserve De Prune, Balsamic-Prune Conserve, și Somon la cuptor cu conserve Picante de prune și un cadou.

Instrucțiuni

1
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
2
Puneți prunele, zahărul, fasolea de vanilie și bețișoarele de scorțișoară într-o cratiță mare și largă. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand zaharul se dizolva si amestecul fierbe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, aproximativ 30 de minute. (Pentru a vă asigura că amestecul a ajuns la punctul de gel, lingurați-l pe o farfurie răcită și puneți-l în congelator până se răcește. Lichidul ar trebui să se stabilească; dacă nu, continuați să gătiți și să retestați după încă câteva minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Între timp, sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
6
Întoarceți amestecul de prune la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, amestecând, apoi adăugați prunele. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când plumcots sunt fragede, aproximativ 5 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
7
Umpleți borcanele cu amestecul de prune, lăsând spațiul capului de 1/2 inch, apoi sigilați și procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
8
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista