Conserve De Prune-Vanilie
Prune-vanilie conserve ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 64 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 40. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, prune coapte ferme, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Conserve De Prune, Balsamic-Prune Conserve, și Somon la cuptor cu conserve Picante de prune și un cadou.
Instrucțiuni
Începeți cu modul nostru de conservare pas cu pas.
Puneți prunele, zahărul, fasolea de vanilie și bețișoarele de scorțișoară într-o cratiță mare și largă. Strângeți sucul de lămâie printr-o strecurătoare în tigaie. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand zaharul se dizolva si amestecul fierbe, aproximativ 10 minute.
Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când un termometru cu bomboane sau prăjituri adânci înregistrează 220 de grade F, aproximativ 30 de minute. (Pentru a vă asigura că amestecul a ajuns la punctul de gel, lingurați-l pe o farfurie răcită și puneți-l în congelator până se răcește. Lichidul ar trebui să se stabilească; dacă nu, continuați să gătiți și să retestați după încă câteva minute.)
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 30 de minute.
Între timp, sterilizați patru borcane și capace de conserve de 8 uncii.
Întoarceți amestecul de prune la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere, amestecând, apoi adăugați prunele. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când plumcots sunt fragede, aproximativ 5 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Umpleți borcanele cu amestecul de prune, lăsând spațiul capului de 1/2 inch, apoi sigilați și procesați.
Fotografie realizată de Charles Masters