Conservele de pere și ghimbir ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.66 pe portie. O porție conține 634 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Conserve De Ghimbir-Pere, Tort De Conserve De Pere, și Conserve De Roșii De Pere.
Instrucțiuni
1
Puneți perele, zahărul alb, zahărul brun, sucul de lămâie, coaja de lămâie, ghimbirul cristalizat și ghimbirul tocat într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă și sosul s-a gelificat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Umăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Nonpareils Argintii
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în Sirop
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc.
3
Transferați sosul într-un recipient etanș și puneți-l la frigider cu 24 de ore înainte de utilizare sau puteți pune gem în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Acoperiți și procesați borcanele în baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Gem
4
Scoateți din apă și lăsați să se răcească timp de 24 de ore. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat. Se dă la frigider după deschidere.