Conserve de pere și ghimbir

Conserve de pere și ghimbir
Conservele de pere și ghimbir ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 3 și costă $1.66 pe portie. O porție conține 634 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Conserve De Ghimbir-Pere, Tort De Conserve De Pere, și Conserve De Roșii De Pere.

Instrucțiuni

1
Puneți perele, zahărul alb, zahărul brun, sucul de lămâie, coaja de lămâie, ghimbirul cristalizat și ghimbirul tocat într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă și sosul s-a gelificat, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc.
3
Transferați sosul într-un recipient etanș și puneți-l la frigider cu 24 de ore înainte de utilizare sau puteți pune gem în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch. Acoperiți și procesați borcanele în baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
4
Scoateți din apă și lăsați să se răcească timp de 24 de ore. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista